SYSTEEMWANDEN

Systeemwanden hebben de goede eigenschap dat ze demontabel zijn. Wij plaatsen en leveren deze wanden geheel naar de wens van de opdrachtgever. De opdrachtgever kan hierbij kiezen uit de vele mogelijkheden waarin deze wand is te verkrijgen. De wand bestaat uit demontabele onderdelen en is volgens een bepaald systeem te monteren.

Zoals u ziet op de foto is het een wand waarin ook glaspanelen kunnen worden verwerkt. Ook deze panelen zijn in allerlei verschillende maten en kleuren te verkrijgen. De deuren en kozijnen worden gespoten en zijn dus ook in elke gewenste kleur te leveren. De wanden zijn ideaal voor bijvoorbeeld een reorganisatie van een kantoor. Deze wanden zijn snel en zonder al teveel rommel en stof te plaatsen.

De voordelen van systeemwanden:

  • het gips bevat een behanglaag wat met water afneembaar is.
  • de wand is demontabel.
  • de wand is naar bijna elke wens te verkrijgen.
  • de wand is kant en klaar.

De systeemwand is al met al een wand met bijna onbegrensde mogelijkheden. Het is een universeel systeem voor het inrichten van de meest uiteenlopende projecten. De systeemwand is kortom economisch, functioneel en ongecompliceerd. Voor eenvoudige en praktische (kantoor)ruimten.